Blixt dubbelturnering 27 augusti

GTK bjuder in till en dubbelturnering lördagen den 27 augusti. Det blir en blixtdubbelturnering. Blixtdubbel innebär att varje dubbelmatch spelas i först till 5 game. Man kan vinna matchen med 5–0 eller 5–4 och allt däremellan. Vi kör långa game hela vägen.

Du anmäler dig och din dubbelpartner till GTK senast onsdagen den 17 augusti. Vi kommer att lägga in dubbelparen i serier om 5 lag där alla möter alla. Vi kommer att spela på såväl inne- som utebanan. Hur serierna kommer att se ut beror av hur många lag som anmäler sig. Ni kommer att spela minst 4 matcher. Segrarna i varje grupp spelar finalspel. GTK väljer att även bjuda in våra kompisar från Nossebro att delta.

GTK står för planhyra, bollar och domare. Du måste inte heller vara GTK medlem. Efter turneringen bjuder GTK på grillning, mat och dryck eftersnack och diverse lekar. Kanske en lekturnering i speedball eller turnball som det också heter.

Hitta din tennispartner och anmäl er till turneringen. Glöm inte att träna men ni har gott om tid till den 27:e augusti.

Du kan anmäla till:

Heikki Vacker (ha.vacker@gmail.com)