GTK har sannolikt bland Sveriges absolut lägsta priser för tennisspel. Du spelar i en modern hall med ett underlag av världsklass – GreenSet. Du har tillgång till moderna omklädningsrum och bastu. När GTK invigde sin nya två banor hall var priset 60 kr timmen. Detta vara 1994 dvs  25 år sedan. Nu 2022 har vi priset 120 kr timmen för medlem senior och 90 kr för medlem junior. 

Det finns bara två sätt att boka tennistider på – strötimmar eller abonnemang. Under sommarperioden kan du köpa ett sommarkort för 300 kr för junior och 600 kr för senior och spela så mycket du vill 1 maj till 31 augusti. Ett abonnemang är ett avtal med GTK om att boka en eller flera timmar under ett helt år eller under en termin (höst = september till och med december och Vår = januari till och med april). Ett abonnemang skall också betalas innan det påbörjas. Alla abonnemang faktureras kunden från GTK.  Önskemål om abonnemangs tid lämnas till Dag Hardyson eller Tommy Gunnarsson på mail dag.hardyson@gmail.com eller tommy_gunn@telia.com som därefter tar det vidare till styrelsen för beslut om att godkänna föreslagen abonnemangs tid och fakturering.

GTK har tid efter annan en omfattande träningsverksamhet så det är inte säkert att du/ni kan få den timme/timmar som du/ni önskar men vi hoppas att vi kan lösa detta tillsammans.

Pris för abonnemang:

1 500 kr för en termin dvs september till och med december eller januari till och med april

3 000 kr för helår

Seniorer (65+)

För dig som är senior så erbjuder GTK abonnemang för halva priset under förmiddagar dvs 8:00 till 12:00 (5 timmar) måndag till fredag 1 september till 31 december. Då betalar du 750 kr och per person blir det 375 kr.