Du bokar och betalar för din speltid direkt online via vår bokningstjänst hos Matchi.se. Du når tjänsten genom följande länk: Matchi

Som du märker, om du är en person som tidigare bokat tennistider hos oss, så har vi nu ett nytt bokningssystem. Boka Tennis som vi tidigare hade har sålts och vi beslutade i samband med att vi tvingades att skapa ett nytt avtal med annan leverantör att välja Matchi som bokningstjänst vilket också många av våra grannklubbar använder. Genom Matchi når du många olika anläggningar och bokningsmöjligheter.

För att kunna boka tid så måste du registrera dig som spelare och du måste fylla på pengar på ditt spelkonto.

Alla medlemmar i Grästorps Tennisklubb får en inpasseringstagg så att du kommer in i hallen. Om du inte är medlem så betalar du ett högre pris men då måste du låna en tag för att komma in i hallen.  Den tillfälliga tag:en finns i en av två nyckelskåp som finns till höger om dörren in till hallen

Du får koden till ett av nyckelskåpen genom att ringa eller sms:a någon av följande:

Dag 0514-10485 eller 0707343035

Robert 0735144747

OBS. GTK byter koderna med ojämna mellanrum och loggfiler tas ut där vi ser vilka taggar som har använts vid inpassering till hallen. Om du får kod till ett nyckelskåp så är det viktigt att du tar ut taggen – öppnar dörren – men lägger omedelbart tillbaka taggen i nyckelskåpet och låser det. Sedan går du in i hallen. Du skall inte ta med taggen in i hallen!!!

Alla tagg:ar är registrerade i systemet och numrerade. Loggfiler tas ut med ojämna mellanrum för att kontrollera inpasseringen

Våra priser är:

För abonnemang som skall betalas innan abonnemangstiden startar: helårsabonnemang, höst, vinter, vår och sommar 3 000 kr. Säsongspel, per termin 1 500 kr.

Vill du vara säker på att få en tid som är stabil under tid så är abonnemang bra och du tar kontakt med Dag Hardyson på mail dag.hardyson@gmail.com så tar Dag ditt önskemål vidare till styrelsen som beslutar om abonnemang.

Vårt bokningssystem är automatiserat och här bokar du strötider. Priset per timme är:

För seniorer – 150 kr/timme, men för medlemmar 120 kr/timme .

För ungdomar/juniorer –  120 kr/timme men för medlem 90 kr. Junior är en ungdom under 18 år. Enligt våra regler är en ungdom junior hela det år som man fyller 18 år.

För hel familj bosatta på samma adress finns ett familjemedlemskap för 350 kr.

Att vara medlem är således viktigt om du vill spela tennis till ett lägre pris och genom medlemskapet är du också försäkrad på visst sätt vid tennisspel i hallen.  GTK använder sig av ”rullande” medlemsår. Detta innebär att du aldrig tappar någon tid eller betalar fullt medlemskap för tid som du inte kan utnyttja. När tiden för ditt medlemskap är på väg att gå ut så får du automatiskt ett meddelande om detta och kan förlänga medlemskapet. OBS medlemsavgifter ”måste” betalas i vårt bokningssystem eftersom det finns automatkopplingar mellan medlemskap och det lägre priset för spel och till bevakning av tiden och förnyelsen av medlemskapet.

För att spela på vår utebana är priset 60 kr/timmen för både seniorer och juniorer. Vi lägger in utebanan för online bokning när utomhussäsongen 2019 startar – i april månad.

Du fyller på ditt spelkonto med Swish eller med kort som Mastercard/Visa eller Internetbank.  Du följer instruktionerna – men först måste du registrera dig som ny spelare. Därefter får du möjligheter att hantera ditt konto hos oss.

Om du behöver göra betalningar till oss där betalningen inte avser hyra av tennisbana eller medlemskap i klubben så kan du använda dig av vårt Swish nummer 1235530530. GTK har också ett företagskonto: 8440-0, 194 000 475-5  och ett Bankgiro 812-0115 som du kan använda för inbetalningar till oss.  OBS Glöm inte att ange vem du är och vad inbetalningen avser.