Daniel Nilsson

Daniel kommer att fortsätta träna i Grästorp under 2019, vilket vi är så glada för.  Daniel är proffstränare och lever på sin tennisträning.  Han är GTK:s klubbtränare och har överblicken över träningarna och gör de bedömningar som skall göras för att få ihop så bra träningsgrupper som möjligt. Det känns fantastiskt att GTK kan fortsätta att jobba med Daniel. Han kommer under våren 2019 att träna på söndagar mellan 15:00 och 21:00

Tidigare skrev vi följande om Daniel:

Då har GTK äntligen fått en ny klubbtränare efter Alfredo Delgado, som har fått anställning som chefstränare i Falköping,  och det är inte vilken tränare som helst utan ett proffs – Daniel Nilsson som är tränare i Vänersborg. Daniel är mycket meriterad och vi är mycket glada att han väljer att hjälpa oss i Grästorp. Daniel har höga ambitioner och han har genomtänkta träningsprogram som fungerar. Han börjar sina träningar på tisdag 12:e september.

Ny tränare från hösten 2018

Amanda Bennhage 

Amanda blev skadad under 2018 och hann inte med mycket träning i Grästorp. Hon är en mycket duktig tränare och GTK hoppas att vi skall få möjlighet att åter få in henne som tränare hos oss.

Amanda bor i Trollhättan men spelar och tränar i Vänersborg. Hon har genomgått tränarutbildningen ”Plattformen”

Tilda Larsson

Tilda är nu tillbaka hos GTK efter en sejour i USA och kommer att träna på måndagar mellan 16:20 och 19:20 under våren 2019.  Vi är mycket glada för att ha henne tillbaka och hon är verkligen en favorittränare och mycket uppskattad.

Tidigare presenterade Tilda sig själv så här:

Jag heter Tilda Larsson och är 16 år gammal. Jag spelar och är tränare i Vänersborgs TK. På dagarna går jag i skolan i en idrottsklass vilket gör att min vardag består mycket av fysisk aktivitet. För några månader sedan fick jag en axelskada vilket ledde till att jag fick sluta satsa på tennisen. Nu jobbar jag mer som tränare än tidigare och vill få andra att tycka om tennis lika mycket som jag gör!

Lite kort om min uppväxt/bakgrund.

Jag är född och uppvuxen i Vänersborg. Jag började spela tennis när jag var 7 år gammal. Innan jag valde att satsa på tennisen spelade jag även fotboll, handboll, orientering och dansade. Jag valde att bara spela tennis när jag var ca 10 år gammal och har spelat många timmar i veckan sen dess.

Vad har jag för utbildningar inom tennis?

Jag har gått plattformen som arrangeras av svensk tennis i Hammarö. Jag har jobbat som tennistränare i två år nu och ser fram emot att vara tränare i Grästorp!

Vad är mitt roligaste tennisminne?

Mitt roligaste tennisminne är när jag vann min första match. Jag mötte en tjej som var mycket äldre än mig och jag låg under stort i andra set. Jag lyckades vända och vann sedan med 11-9 i tiebreak! Detta var en seriespels match och senare vann jag, tillsammans med min bästa vän hela serien!

Vad är mina styrkor som tränare?

Mina styrkor är att kunna se och hjälpa alla spelare oavsett styrkor och svagheter. Jag kombinerar ihop lärorika men samtidigt roliga träningar för att få ut så mycket som möjligt på träningarna av spelarna.

Vad känner jag att jag kommer tillföra verksamheten i Grästorps Tennisklubb?

Jag kommer bidra med driv framåt för att nå nya mål och positiv energi både på och utanför planen. Det är viktigt för mig att alla tycker det är kul att träna och spela tennis!