Blixt dubbelturnering söndag 28 augusti kl 10-14. Grill och lekar för hela familjen kl 14-16. OBS! Datumet är flyttat från tidigare utskick. 

GTK bjuder in till en dubbelturnering söndagen den 28 augusti mellan 10-14. Det blir en blixtdubbelturnering. Blixtdubbel innebär att varje dubbelmatch spelas först till 5 game. Man kan vinna matchen med 5–0 eller 5–4 och allt däremellan. Vi kör långa game hela vägen.
Du anmäler dig och din dubbelpartner till GTK senast söndagen den 21 augusti. Vi kommer att lägga in dubbelparen i serier om cirka 5 lag där alla möter alla. Vi kommer att spela på såväl inne- som utebanan. Hur serierna kommer att se ut beror av hur många lag som anmäler sig. Ni kommer att spela minst 4 matcher. Segrarna i varje grupp spelar finalspel. GTK väljer att även bjuda in våra kompisar från Nossebro att delta.
GTK står för planhyra, bollar och domare. Du måste inte heller vara GTK medlem. 
Klockan 14-16 bjuder GTK på grillad korv med bröd och dryck samt eftersnack och diverse lekar för hela familjen. Kanske en lekturnering i speedball eller turnball som det också heter. 
Hitta din tennispartner och anmäl er till turneringen. Först till kvarn vid många anmälda. Om vädret inte tillåter att vi spelar på utebanan så får vi korta ner matcherna på något sätt. 
Anmäl om du kommer till blixt dubbel-turneringen och anmäl hur många ni kommer till korvgrillningen senast 21 augusti.Du kan anmäla till:Heikki Vacker (ha.vacker@gmail.com)
Hälsningar styrelsen Grästorps Tennisklubb